Eindelijk weer muziek in het sfeervolle decor van onze prachtige Botanische Tuin Kralingen! Natalie Merfort (zang) en Reina Zevenbergen (harp) treden op zaterdag 5 september vanaf 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur.

Op reis
Nathalie: “Met het thema liefde, liefde voor de natuur en de seizoenen maken wij een reis via folkloristische muziek uit Ierland, Engeland en Wales naar klassieke liederen en pop en jazz, aangevuld met eigen composities.” Nathalie trad met het Alma Trio al eerder met veel succes op in de tuin en gaf ons tijdens de recente zomeravondrondleiding al een veelbelovend voorproefje.
Nu meer horen?

Welkom!
De Vrienden van de Botanische Tuin heten u van harte welkom bij dit zomeravondconcert, natuurlijk met een hapje en een drankje. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Praktisch
In verband met de maatregelen ter bestrijding van Corona vragen we u om in de tuin 1,5 meter afstand te houden en uw contactgegevens achter te laten. De Botanische Tuin Kralingen is voorlopig uitsluitend toegankelijk via de ingang Kralingse Plaslaan 110 b.

Meer informatie over het concert en over de Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen via het secretariaat: secretariaat@botanischetuinkralingen.nl

Programma 2020 (onder voorbehoud)

20 september
Herfstfeest
Eindpresentatie Project Artist in Residence
Paddenstoelenwandeling van Frans
14.00 tot 17.00 uur

Oktober

Kunstroute
Expositie in kas en zadenhuis

18 december

Lichtjesavond – laatste vrijdag voor de Kerstvakantie
19.00 uur