Aan de Vlietlaan gaat binnenkort ‘Blue Caribbean’ open. Dat moet wat bijzonders worden, want ‘Het Huis van Asporaat zit daarachter. Anita Autar van Chillax Art vroeg De Ster te komen kijken terwijl zij nog bezig was met een wandschildering in Blue Caribbean en stuurde vervolgens De Ster de volgende tekst:

In 2017 ben ik begonnen met tekenen aan de hand van filmpjes op YouTube. Ik keek naar de technieken en kon dit mij eigen maken. Men noemt mij ook wel autodidact, alleen weet ik niet zeker of dat wel zo is, haha.

Via via kwam ik bij mijn airbrushleraar Joop in Veldhoven terecht. Hier heb ik geleerd om te airbrushen. Tijdens mijn cursussen kreeg ik al wat opdrachten binnen en toen wist ik het, ik ga hier mijn werk van maken. Mijn bedrijf heet Chillax Art (zie Facebook) en ik ben nu een jaar bezig met professioneel airbrushen. Ik heb diverse dingen gespoten van doeken tot motoren en muren.

Zo nu ook de muur bij de Blue Caribbean in Rotterdam-Kralingen. Jandino en het Huis van Asporaat hadden een oproep op Facebook gedaan. Mijn lieve zusje had me erin getagd en tja, ik dacht die zullen me echt niet selecteren hoor! Toch naar de tips van mijn zusje geluisterd en een mail naar ze gestuurd. En wat denk je…, ik krijg een mail dat ik het ben geworden, hahaha.

Ik werd uitgenodigd voor een meeting, vol zenuwen ging ik e heen, wat moest ik toch zeggen…, alles ging door mijn hoofd. En toen zat ik daar met 4 aardige, leuke en spontane mensen Kenneth, Valentino, Rachid en Vaetta. Zenuwen waren nergens voor nodig. We hebben toen alles besproken wat ze wilden en met hun ideeën ben ik aan de gang gegaan.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Dit keer had ik geen schets gemaakt, alles zat in mijn hoofd. Ik heb de contouren van een mooie vrouw gebruikt en ben daar op los gegaan. En het eindresultaat, al zeg ik het zelf, is gewoon super vet!

Café De Klapdeur

Dankbaar en trots dat ik dit heb mogen doen en heb mogen meemaken. Want iedere klus brengt ook iedere keer nieuwe mensen mee. Ik heb een super tijd in Rotterdam gehad, hele leuke mensen ontmoet bij Café De Klapdeur. En nieuwe vrienden gemaakt.

Rotterdam-Kralingen heel erg bedankt! Anita Autar – Chillax Art


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.