Na een drukke dag niet meer in de keuken hoeven staan en thuis meteen aan tafel voor een heerlijke avondmaaltijd bereid met dagverse ingrediënten? Anja van Beleef Smaak kookt graag voor jou, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk en gezond gerecht op tafel zet.

Het aanbod aan kant-en-klaar producten is groot genoeg, maar eet je dan ook vers en gezond? Met de maaltijdservice van Beleef Smaak kan je kiezen voor een verantwoord alternatief, dat vooral heel erg lekker is. Zo kan jij genieten van een heerlijke avondmaaltijd gemaakt met dagverse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

In de keuken van Beleef Smaak vind je geen kant-en-klaar producten. Anja maakt alles zelf en gebruikt daarbij geen kunstmatige toevoegingen. Het weekmenu is gevarieerd en iedere dag anders. Eet je liever geen vlees of vis? Dan is er dagelijks een verrassende en erg smakelijke vegetarische maaltijd. Ook aan de kleine eters is gedacht. Voor hen maakt Anja ieder dag een lekkere kindermaaltijd. 

Wil je deze kerst genieten van een homemade luxe kerstdiner zonder zelf uren in de keuken te hoeven staan? Ik kook op eerste en tweede kerstdag een uitgebreid menu van koude en warme gerechtjes om samen van te proeven en te delen. Bestellen kan nu al!

Alle gerechten zijn opgemaakt in (ovenvaste) schalen. Dat bespaart niet alleen plastic, maar staat ook mooier op tafel en eet veel lekkerder. En, de maaltijden worden bezorgd op een milieuvriendelijke elektrische fiets. Bestel je voor 10.30 uur, dan komt Anja jouw maaltijd dezelfde dag nog bezorgen tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Je kiest zelf hoe laat.

“Nieuwsgierig geworden naar de lekkere maaltijden die ik deze week voor jou kook? Kijk voor het actuele weekmenu en om te bestellen op: www.beleef-smaak.nl
06-21228658

Smakelijke groet Anja


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.