Door de huidige crisis is de populariteit en daarmee het gebruik van het openbaar vervoer sterk verminderd. Dit komt mede door het verplichte gebruik van mondkapjes en het onzekere aantal medereizigers dat verwacht kan worden in een trein-, tram- of busrit. Door deze ontwikkelingen wordt er gezocht naar alternatieve manieren van vervoer. Deze alternatieven blijken dan ook nu juist flink te groeien.

Een van deze alternatieven is het autodeelplatform SnappCar. SnappCar heeft begin deze maand 26% meer gebruikers op het platform dan in dezelfde periode een jaar daarvoor. Naast het lagere gebruik van het openbaar vervoer, ziet SnappCar dat er ook meer tripjes worden geboekt voor een vakantie in eigen land of als alternatief vervoer om te forenzen.

De auto’s op het autodeelplatform worden door particulieren aangeboden. Dat zorgt ervoor dat er enorm veel variatie aan auto’s op het platform staan, die all risk verzekerd gehuurd kunnen worden. Van oldtimers voor een lekker dagje weg in stijl tot fijne stadsautootjes waarmee je op elke parkeerplaats terecht kunt.

Ook in Rotterdam vind je een enorme hoeveelheid aan verschillende auto’s die gehuurd kunnen worden via particulieren. Sommige hiervan zijn door middel van de Keyless optie ook via de SnappCar app te openen. Wil jij een keer auto huren in Rotterdam? Dan vind je er altijd wel een bij jou in de buurt.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.