Bewustwordingsprogramma “Geweldige Vrouwen” gaat in een nieuwe vorm starten in juni 2013. “Geweldige Vrouwen” is een bewustwordingsprogramma voor vrouwen die verandering in hun huidige leven willen maar niet zo goed weten hoe dat ze dat aan kunnen pakken.

Redenen om deel te nemen kunnen onder andere zijn: Het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijt geraakt, je alleen en eenzaam voelt, moeite hebt om voor jezelf op te komen, je moeizaam je eigen grenzen stelt, telkens doet wat van je verwacht wordt terwijl je dat eigenlijk niet wilt, je graag iets meer zelfvertrouwen zou willen, je graag sterker in je schoenen zou staan, je in verbinding wilt zijn met anderen, je eindelijk graag zou willen doen wat jij wilt doen en wat bij jou past.

De training “Geweldige Vrouwen” bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin je leert:

  • Wat jij graag zou willen en wat je daarvoor nodig hebt.
  • Je bewust te worden waardoor niet lukt wat je wel wilt en hoe je daarmee kunt leren omgaan.
  • Luisteren naar jezelf vanuit stilte, voelen in je lijf, in het hier en nu zijn.
  • Alles wat je geleerd hebt, verzameld en samengevat voor na de training zodat het geleerde na afloop een onderdeel van je leven kan blijven.

Dag en tijd
Dinsdag 4 juni, 18 juni en vrijdag 5 juli 2013.
Vanaf 9.30 uur verwelkomen we de deelnemende vrouwen met koffie/thee.
Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur.

Deelname kost € 10,50 voor 3 bijeenkomsten. Bij de prijs is inbegrepen: 1 kop koffie/thee per keer en een map voor je spullen.

Locatie
Open Hof kerk
Hesseplaats 221
3069 EA Rotterdam – Ommoord

Vooraf inschrijven
Om deel te kunnen nemen aan deze training is het belangrijk dat je alle data aanwezig kunt zijn (plotselinge ziekte is de enige uitzondering). En je een inwoner bent van Deelgemeente Prins Alexander. Vooraf inschrijven en betalen is noodzakelijk. Dat kan bij balie van Wijkcentrum Oriënt, Kobehof 5, Rotterdam-Oosterflank. Wil je meer informatie? Dat kan bij de trainer: Petra Reef via 010 455 37 99 of email petra.reef@buurtwerk.nl

buurtwerk-logo

woman's_eye Petar Milošević

foto wikkipedia Petar Milošević