Het Fitfestival Kralingen-Crooswijk in samenwerking met Burendag gaat niet door. Dat laat het Team Fitfestival 2021 weten. Het evenement zou op zaterdag 25 september plaatsvinden in Verpleeghuis Pniël in Kralingen. Zie: desteronline.nl/fitfestival-kralingen-crooswijk-gaat-niet-door


Kom op 25 september langs bij het Fitfestival in samenwerking met Burendag bij Pniël in Kralingen-Crooswijk!

Tijdens het Fitfestival op zaterdag 25 september kun je als bewoner van Kralingen of Crooswijk door middel van een safari gratis gezondheidschecks en leuke activiteiten doen. Ontdek bijvoorbeeld welke sociale activiteiten er allemaal zijn, wat je bloeddruk of BMI is, of test jouw taalkennis! Een safari is nog nooit zo gezellig én nuttig geweest. Iedereen is welkom!

Het safari concept
Er is een safariconcept ontwikkeld: zes dieren met elk een eigen thema. De lokale gezondheidsaanbieders zijn gekoppeld aan een dier. Bij de giraffe ontdek je activiteiten op het gebied van eten en drinken en bij de leeuw op het gebied van talentontwikkeling. Als bezoeker van het fitfestival in Kralingen-Crooswijk ga je letterlijk op safari en ontdek je het aanbod bij alle zes de dieren in jouw gebied. Actieve deelname wordt beloond!

Gezondheidsaanbieders
Wil je als gezondheidsaanbieder uit KralingenCrooswijk aansluiten bij het Fitfestival in samenwerking met Burendag? Stuur dan een mailtje naar fitfestival@schuttelaar.nl!
Dus kom op 25 september naar Pniël, Oudedijk 15, Rotterdam-Kralingen, van 10:00 tot 14:00 uur, en laat je verrassen door alles wat KralingenCrooswijk jou te bieden heeft!

Foto: Jan van der Ploeg
(ingezonden mededeling Schuttelaar & Partners)