Van 14 juli tot 27 augustus exposeerden Willem van Hest en Kees Plaisier in Hotel The Slaak 28 kunstwerken van Willem van Hest met bijbehorende gedichten van Kees Plaisier. Rotterdamse iconen als de Markthal, de Erasmusbrug, de Van Nellefabriek, Ketelbinkie, het Noordereiland en bokskampioen Bep van Klaveren.

Kunstkaarten met gedichten
Dat was de aftrap van een project waarin ook een set van 28 prentbriefkaarten is verschenen. In een fraai blikje voor slechts € 15,- te koop bij o.a. boekhandels Amesz in Kralingen, Donner en Snoek, de Lectuurwinkel in de Lusthofstraat en bij souvenirshop Waterfront. Ook te bestellen via basnik@priatnov.nl of via 06-29011009.

Het boek
Dit najaar zal het boek verschijnen, met alle 28 kunstwerken en alle gedichten. Liggend A4 formaat met harde kaft, nu nog voor de intekenprijs van € 20,- via basnik@priatnov.nl of via 06-29011009.

Daarna volgen sociale activiteiten in enkele wijken en een muzikale tour door de stad langs de afgebeelde gebouwen, plekken en beelden.

De Stichting De Ontmoeting voor Kunst & Cultuur organiseert het. Op hun website is meer informatie te vinden: www.deontmoeting.eu


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.