Excelsior verloor afgelopen zondag met 3-0 van PSV. In Eindhoven duurde het 35 minuten voordat de thuisploeg kon scoren, maar zestien minuten later stond er 3-0 op het scorebord. ,,Een logische nederlaag”, vond trainer Marinus Dijkhuizen, wiens ploeg zich wegens het komende competitievrije weekend opmaakt voor twee oefenduels.

Gratis oefenduels
Komend weekend is er geen competitievoetbal. Daarom speelt Excelsior rond dat weekend twee oefenduels. Op donderdag 9 oktober spelen de Kralingers in Stadion Woudestein tegen FC Den Bosch. Aanvang van dat duel is 14.00 uur. Dinsdag 14 oktober is het Braziliaanse Club Sociedade Esportiva do Gama de tegenstander in Stadion Woudestein. Ook voor dit duel wordt om 14.00 uur afgetrapt. De entree voor beide oefenwedstrijden is gratis.

Passe-partout
Daarna staat op zondag 19 oktober om 16.45 uur de verre uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zondag 26 oktober, aanvang 16.45 uur. Dan komt FC Twente op bezoek in Stadion Woudestein. Speciaal voor dit duel en de daaropvolgende twee thuiswedstrijden tegen FC Utrecht (vrijdag 7 november, 20.00 uur) en PEC Zwolle (zondag 30 november, 14.30 uur) verkoopt Excelsior een passe-partout.

Voor de prijs van twee wedstrijden kunt u deze drie thuisduels bezoeken. Voor de Rob Albers tribune kost een passe-partout 40 euro, voor de Robin van Persie tribune 30 euro en kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts 14 euro. Het passe-partout is te koop via www.excelsiortickets.nl. Daar zijn tevens losse tickets te koop voor de genoemde wedstrijden.

Aanvaller Tom van Weert van Excelsior in actie tijdens de uitwedstrijd tegen PSV. Foto: Jan den Breejen

Aanvaller Tom van Weert van Excelsior in actie tijdens de uitwedstrijd tegen PSV. Foto: Jan den Breejen

Feyenoord
De thuiswedstrijd tegen Feyenoord van 6 december is inmiddels zo goed als uitverkocht. De kaartverkoop voor Excelsior – Ajax (zondag 21 december) begint op donderdag 16 oktober. Houd voor het laatste Excelsior nieuws de website in de gaten: www.sbvexcelsior.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110