De activiteit van 2021, dat is de E-chopper tour.
De E-Chopper tour is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, stelletjes en families.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter.  Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten van Twentse landschap en de vogels te horen fluiten. Een ander hot onderwerp tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen schadelijke uitstoot hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de stoere E-chopper boekt, krijg je er een mooie route bij zodat je niets mist van de prachtige omgeving. Verkeerd rijden is er niet bij want de route is op basis van herkenningsplaatsjes en dat kan gewoon niet missen.
Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt genieten. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een geldig (bromfiets)rijbewijs.

Het Schwarzwald Rijssen is dé locatie voor het huren van e-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een mooie bosrijke route en een grote voorraad aan E-choppers zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of voor het plaatsen van een reservering ga je naar de E-chopper tour pagina van de Schwarzwald website.

Beleef’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald in Rijssen!