Stephanie Coelho Aurélio eerder dit seizoen namens Excelsior Vrouwen in actie tegen PSV Vrouwen.

De vrouwen van Excelsior Rotterdam ontvangen vrijdag een toptegenstander in het Van Donge & De Roo Stadion. De vrouwen van Ajax komen dan naar Kralingen voor het duel in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Een mooie gelegenheid om een aantal Oranjeleeuwinnen live aan het werk te zien. De aftrap is om 19:30 uur.

Internationals
Ajax Vrouwen is een van de topteams van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De selectie van de Amsterdammers telt verschillende internationals, zoals Sherida Spitse, Romee Leuchter en Lize Kop. Hoofdtrainer van Ajax Vrouwen is Suzanne Bakker, die in het seizoen 2017-2018 actief was als assistent-trainer van Excelsior Barendrecht Vrouwen. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd voor de vrouwen van Excelsior Rotterdam, maar het belooft wel een mooi duel te worden. Voor slechts 5 euro kun je erbij zijn en seizoenkaarthouders van Excelsior mogen zelfs gratis naar binnen. Bestel jouw tickets nu via excelsiortickets.nl.

Spannend
De mannen van Excelsior Rotterdam gaan spannende maanden tegemoet. De Kralingers verloren afgelopen zondag de stadsderby tegen Sparta Rotterdam met 1-4 en zagen onder zich de concurrenten de afgelopen weken steeds dichterbij komen. Excelsior staat nog wel op de veilige vijftiende plek met twee punten meer dan nummer 16 FC Emmen. Uitgerekend die club is aanstaande zaterdag de tegenstander van de ploeg van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen. In Drenthe moet Excelsior dan zien te winnen om Emmen op afstand te houden. De week erna komt de nummer 18 van de Eredivisie, SC Cambuur, naar het Van Donge & De Roo Stadion en ook dat is dus een heel belangrijke pot. In de strijd om handhaving op het hoogste niveau zouden punten in deze twee wedstrijden meer dan welkom zijn voor Excelsior.

Feyenoord
Kom jij de Kralingers steunen op zondag 19 maart (aftrap 14:30 uur) in het Van Donge & De Roo Stadion? Voor dit duel kun je zonder restricties kaarten kopen. Maar wees er snel bij, want het gaat hard. Na SC Cambuur volgen nog vier thuiswedstrijden in dit seizoen, waarvan de meest pikante is op zondag 7 mei tegen Feyenoord. Precies zes jaar geleden speelden beide ploegen ook tegen elkaar in Kralingen en toen won Excelsior met 3-0, waardoor de Kralingers zich definitief veilig speelden en Feyenoord het kampioensfeest een week moest uitstellen. Of het weer zover komt, is nu nog niet te zeggen. Maar zeker is dat Excelsior Rotterdam spannende weken wachten in de beslissende fase van dit eredivisieseizoen.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.