Afgelopen zondagmiddag gaf Kralingse beeldend kunstenaar Willem van Hest een voordracht met projecties als opening van zijn expositie ‘het Rotterdam & de natuur van Willem’ in Trompenburg – Tuinen en Arboretum in Rotterdam-Kralingen.

De kunstenaar aan het woord: ‘Al meer dan tien jaar is Rotterdam een belangrijk onderwerp van mijn tekeningen, zeefdrukken en schilderijen. Toen ik werd uitgenodigd om te exposeren in Trompenburg, merkte ik dat de natuur vaak voorkomt in mijn werk. Ik ben in Rotterdam geboren en ik heb daar op verschillende plekken met bijna altijd veel plezier en enthousiasme gewoond en gewerkt. Was dat in het begin van mijn leven in het westen, rondom de Binnenweg en de ’s Gravendijkwal, nu woon en werk ik al vele jaren in Kralingen. Als ik naar een van de eerste foto’s van mezelf kijk, dan zit ik op schoot bij mijn oma. Mijn moeder zit ernaast.

Expositie Willem van Hest in Trompenburg

Die tuin, de planten en bloemen, dat was haar lust en haar leven. Ik ben er dus mee opgegroeid.’ Sterfotograaf Winish Chedi geeft u een goede indruk van het werk van Willem van Hest. Kijk op: www.willemvanhest.nl, www.deontmoeting.eu, www.leefjeuit.eu, www.kunstroutekralingencrooswijk.nl en ga beslist naar: Trompenburg – Tuinen en Arboretum, Honingerdijk 86 (beneden), Rotterdam-Kralingen, tel. 010-2330166, www.trompenburg.nl. De expositie duurt tot eind april.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]