Festivalzondag 8 oktober De Groene Passage

sep 27, 17 Festivalzondag 8 oktober De Groene Passage

Met een goed gevuld programma, live muziek en veel gezelligheid is de verwachting dat de 3e Open Zondag van de Groene Passage net zo succesvol zal worden als de twee die eraan voorafgingen. Op zondag 8 oktober zal het festival weer worden opgebouwd op het plein voor het winkelcentrum; thema van deze 3e Open Zondag is ‘Duurzaam Geven & Nemen’ en het festival staat dan ook in het teken van fair, duurzaam en biologisch.

Programma
Op de markt zijn o.a. te vinden Little Ondine, Bee’s wrap, Bag Again, Vitals, Klean Kanteen, Hauschka, Natur-el, Orion, de breiende oma’s van Granny’s Finest en bij de boekenstand van Gimsel boeken&lifestyle kunnen boeken geruild of aangeschaft worden. Er zijn diverse workshops, zoals koken bij Gimsel Academy, rookworst maken bij De Groene Weg, ontwerp met Modelessen een portemonnee van vegan leer, schuif aan voor een mini manicure van Litt le Ondine, Smokey eyes van Hauschka of volg de rondleiding achter de schermen. Verder zijn er interessante lezingen, bijvoorbeeld van Stichting Ravott en en demonstraties passend in het thema van deze zondag.

Duurzaam
Het duurzame karakter van deze Open Zondag wordt extra benadrukt door de aansluiting met de Dutch Sustainable Fashionweek; op het festival kan bij de ‘Groene Waslijn’ een meegenomen kledingstuk geruild worden voor die ene leuke trui, rok, jas of broek die de voorgaande sustainable fashionlover daar heeft opgehangen.

Kinderen
Voor kinderen staat deze zondag in het teken ‘Gruwelijk eng!’ van de Kinderboekenweek. Vanuit de Bibliotheek Rotterdam, waar deze zondag ook het grote KinderboekenweekFEEST wordt georganiseerd, kunnen de kinderen door buiten de voetstappen te volgen verder spoken bij de Groene Passage. En dat wordt griezelen geblazen bij de Groene Passage… er is een ‘spookhuis’ waarbij de kinderen kunnen ‘spoken’ en hun ouders eens flink laten schrikken. Ook kan er worden aangeschoven voor 3 verschillende poppenkastvoorstellingen van poppentheater Wim Noordegraaf én kunnen kinderen hun muzikale kunsten vertonen door mee te trommelen op de djembés van de muzikanten; leden van Convoi Exceptional.

Winkels
De winkels van de Groene Passage openen hun deuren op deze zondag, bieden toff e 20% kortingsacties aan en het festival en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk!

Zondag 8 oktober 12.00-18.00 uur
Mariniersweg 1-31 Rotterdam
degroenepassage.nl | facebook.com/degroenepassage

 

 

 

(Ingezonden mededeling)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *