‘In de keuken van Floris’ in Rotterdam bestaat inmiddels alweer 7 jaar! Reden voor patron cuisinier Floris Versluijs om zijn gasten een 9-delig wijn-arrangement cadeau te doen. Gebruikmaken van deze verwenactie kan op woensdag, donderdag en vrijdag in de maanden juni en juli.

Avondvullend culinair entertainment
Een bezoek aan ‘In de keuken van Floris’ is meer dan zomaar een avondje uit eten. Het is een heuse smaakexperience. Alles draait om verrassende wijn-spijscombinaties en smaakbeleving en hoe meer zintuigen je gebruikt, des te intenser de ervaring. Avondvullend entertainment met zicht op de keuken waar alles ter plekke wordt bereid. Iedere 25 minuten een gerechtje, dat samen met de wijn persoonlijk aan tafel wordt toegelicht. Floris werkt uitsluitend met dagverse producten en zo’n 70% is biologisch of biodynamisch. Op het menu heerlijke lente- en zomerproducten, zoals lamsvlees, tamarillo, avocado, asperges, tuinbonen, scheermessen, morieljes, bosaardbeitjes…

floris-02

 

Vegetarisch
Geen vlees, geen vis, liever vegetarisch? Ook dat kan, als je het meldt bij de reservering. En voor degenen die geen alcohol willen of mogen drinken, biedt Floris een 9-delig sappen-arrangement.

 

floris-logo

Honingerdijk 259
Rotterdam
Voor meer informatie en/of reserveringen:
www.indekeukenvanfloris.nl

floris-01