Van overheidswege wordt eenieder afgeraden zich in groepen te begeven. Daarom zijn horeca, scholen en sportscholen gesloten. Ook moet men een afstand van 1,5 meter tot elkaar bewaren.

Fysiotherapie lijkt dus niet meer mogelijk maar gelukkig voor veel mensen is er nog wel een uitweg.

Fysiotherapiepraktijk Van den Oever, onderdeel van de fysiotherapie-afdeling van gezondheidscentrum Levinas, biedt telefonische consulten aan om u te adviseren bij uw vragen bij acute klachten, zoals “Ik ben door mijn rug gegaan en nu kan ik niet naar de fysio. Wat moet ik doen ?!” Een eenduidig antwoord is daar niet op te geven, dus telefonisch overleg met instructies (waar normaal gesproken geen tijd voor is) kan daarbij een goed hulpmiddel zijn.

In Levinas werd tot voor kort oefentherapie aangeboden in groepjes in de oefenzaal. Daarvoor in de plaats nu kunt u een individuele afspraak maken om de oefenzaal te gebruiken om uw rug, benen of schouders e.d. weer in conditie te krijgen.

Bovenstaande therapievormen worden door alle verzekeraars vergoed.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te helpen als u belt, dan kunnen we wel een tijdstip later op de dag afspreken waarop dat wél kan.

Het leven gaat door, ondanks corona, en blessures zijn soms onvermijdelijk. Wij hopen op bovenstaande manieren u van dienst te kunnen blijven zijn en u hierin te ondersteunen.

Hartelijke groet,

Praktijk Fysio- en Manuele Therapie Van den Oever

Gezondheidscentrum Levinas, Noordeinde 97H

3061 EM Rotterdam. Tel. 010 – 4 521 421


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.