Ouderen uit de wijk die graag een fijne dag willen hebben en daarbij hun brein willen stimuleren zijn van harte welkom op Het Geheugenpaleis, een ontmoetingssoos voor mensen die wel eens wat vergeten. Het biedt een gezellige dag met volop activering van de hersenen.

De ochtend staat in het teken van ontmoeting en mantelzorgcontact. Maar ook bewegen, muziek en zang onder leiding van een vakdocent. Tussen de middag gebruiken we gezamenlijk een lunch. In de middag is er gelegenheid voor het spelen van spelletjes zoals sjoelen, boggle, rummikub of om creatief bezig te zijn. Een dag waarbij men voelt ‘ik hoor er nog bij’, ondanks mijn beperkingen en onzekerheden. Mantelzorgers kunnen terecht met vragen of voor een luisterend oor, maar hebben bovenal een dagje voor hunzelf.

Het Geheugenpaleis wordt door DOCK en SOL Netwerk miv 4 februari 2020 georganiseerd in De Esch. Iedere dinsdag van 10.30-15.00 uur in het pompgebouw, Rijnwaterstraat 11. Er is geen indicatie nodig, bijdrage is slechts € 2,50 per keer voor koffie/ thee en lunch gedurende de dag.

Bent u geïnteresseerd voor uzelf, uw vader, moeder of partner? Bel met Ineke van Tuijl of Saskia van der Zijden (coördinator Het Geheugenpaleis) op telefoonnummer 06 24352226 of Dina Rashid (participatiemakelaar Dock) op telefoonnummer 06 59906171