Op zaterdag 17 maart as. opent Aafj e locatie Hoppesteyn haar deuren. Een uitgelezen kans om als nieuwe klant, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner, student of werkzoekende kennis te maken met de zorg. Iedereen die geïnteresseerd is in de zorg is van harte welkom.

Beweging in de wijk!
Van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom. Deze dag staat in het teken van bewegen, met als thema ‘Beweging in de wijk’. Zo komt Olga Commandeur langs. Zij weet alles over bewegen met ouderen. Als oud-atlete krijgt zij dagelijks mensen in beweging met haar programma Nederland in Beweging!

Daarnaast kunnen bezoekers in de Simulatie Cabine Int0 D’mentia ervaren en beleven hoe het voelt om met dementie te leven. Op de informatiemarkt is van alles te zien en te ontdekken. Ook organisaties uit de buurt zijn aanwezig.

De dag is vooral bedoeld als mooie verdere kennismaking met de ouderenzorg in Rotterdam, en in Hoppesteyn in het bijzonder, en de mensen die zich daar dagelijks voor inzetten. Het volledige programma van Hoppesteyn die dag is te vinden op www.aafje.nl/weekzorgenwelzijn.

Olga Commandeur

Hoe leuk is werken bij Aafje!
Ook laat Aafj e zien hoe leuk het is om in de ouderenzorg, bij Aafj e te werken. Tijdens de open dag is er een speciaal programma voor (potentiële)
medewerkers: een meet & greet met verpleegkundigen, verzorgenden en andere medewerkers van Aafje.

Week van Zorg en Welzijn
De landelijke Week van Zorg en Welzijn wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Een week waarin meer dan 1200 locaties in het hele land hun deuren openstellen om te laten zien hoe mooi en bijzonder de ouderenzorg is. Ferry Bezem, directeur Aafje Noord: “Ook wij vinden het belangrijk om tijdens deze week onze deuren te openen voor de omgeving. Laten zien wat wij kunnen doen, wat wij in huis hebben voor de ouderen in Rotterdam wanneer het (tijdelijk) thuis niet meer gaat. Kom dus vooral langs en maak kennis met onze bevlogen medewerkers en onze unieke bewoners.”

Kijk op www.aafje.nl/weekzorgenwelzijn voor de activiteiten op de verschillende locaties.

Hoppesteyn
Boezemsingel 100
Rotterdam-Crooswijk

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.