Helaas alleen voor genodigden: de concerten in ‘Krakukel’ (Kralingse Kunstkelder) in het souterrain van Lou de Boer en Johanna Priester aan de Jericholaan.

In het souterrain is niet zoveel ruimte en de capaciteit van de huiskamer als foyer is natuulijk ook beperkt. Maar ‘t zal ongetwijfeld weer mooi geklonken hebben, afgelopen zondagmiddag. Violist Pieter van Loenen en pianist Mengjie Han zijn op de foto aan het ‘inspelen’. De Sterfotograaf moest snel weer verder en was zó de toehoorders tijdens het concert niet tot last.

Wat er gespeeld werd? W.A. Mozart – uit: Sonate voor piano en viool in Bes, KV 454 – deel 1: Largo – Allegro, F. Chopin – Fantasie in f, op. 49, voor piano solo, N. Paganini – Caprice in C, op. 1 no. 11, voor viool solo, J.S. Bach – uit: Sonate voor viool solo no. 3 in C, BWV 1005: – Largo – Allegro assai, R. Schumann – uit: Sonate voor piano en viool in a, op. 105 – deel 1: Mit leidenschaftlichem Ausdruck, S. Prokofiev – uit: 5 Mélodies, op. 35bis, voor viool en piano – 1. Andante – 4. Allegretto leggero e scherzando – 5. Andante non troppo

Ook wat voor U? Vrienden worden met Johanna en Lou!

Kralingse Kunstkelder