Gaat uw zoon of dochter binnenkort naar de basisschool? En bent u zich aan het oriënteren op het scholenaanbod in uw buurt? Dan is het Open Thuis van basisschool De Bavokring zeker iets voor u! Tijdens deze Inloopochtend bent u van harte welkom om kennis te maken met onze school, de leerkrachten en het brede ondeerwijsaanbod.

 

Inloopochtend

woensdag 15 januari van 8.30 tot 12.30 uur. De Inloopochtend wordt afgesloten met een optreden van de bekende band ‘Orpheus’- finalist X Factor.

Ouderinitiatief Bavokring

Medio mei 2013 startte het zgn. Ouderinitiatief Bavokring in Kralingen. Het ouderinitiatief wil van De Bavokring een ‘gemengde (basis)school’ maken. De populatie van de school zou een afspiegeling moeten zijn van de (omringende) buurt. U hoeft uw kinderen niet meer ver weg te brengen naar school.

bavo-logo

De Bavokring: een kleinschalige én goede school, in de buurt – met veel voorzieningen. Naast de reguliere lessen biedt De bavokring nl. veel extra’s, zoals toneel, muziek en dans en is daarmee een zgn. brede school.

Wat is er natuurlijker dan dat kinderen op straat, in de kinderopvang, bij sportverenigingen én op school, in de buurt, elkaar steeds weer tegenkomen?

Vertegenwoordigers van het Ouderinitiatief Bavokring zijn aanwezig tijdens de Inloopochtend op woensdag 15 januari. Zie ook: www.facebook.com/BavokringOuderinitiatief

e-mail: ouderinitiatief.bavokring@gmail.com Twitter: @oudersbavokring

Willem Ruyslaan 17
3061 TT Rotterdam
tel.: 010-4116881
bavokring.dir@rvko.nl
www.debavokring.nl

 

bavo