BIZ-Lusthofstraat (winkeliersvereniging), Woonstad Rotterdam (woningcorporatie), Bewonersvereniging Lusthofkwartier, Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk en Gemeente Rotterdam werkten samen bij de totstandkoming van de ‘Inpakwinkel’ aan de Lusthofstraat 59 in Rotterdam-Kralingen.

Op De Ster Online werd daarover eerder bericht, zie: https://www.desteronline.nl/feestelijke-inpakwinkel-lusthofstraat/. Vrijdagmiddag 22 december ging de Inpakwinkel al weer dicht, wel op feestelijke wijze, omdat de tijd van Sinterklaas- en kerstcadeautjes op z’n eind liep en de pupillen van Stichting BONT  (werken, logeren & beleven voor jongeren met een verstandelijke beperking – www.stichtingbont.nl), het vrijwillige personeel van de Inpakwinkel, niet op zaterdag of zondag mogen werken.

Marco de Jong
Marco de Jong van BIZ-Lusthofstraat bedankte alle betrokkenen. Bonno, pupil van BONT, deelde aan alle BONT vrijwilligers kerstcadeautjes uit. Natuurlijk werd het daarna zeer gezellig en werd met genoegen teruggeblikt op het geslaagde project. De expositie van Karmijn (nieuwe Rotterdamse kunstenaarsvereniging) ging nog door t/m zaterdag.

Meer foto’s hier

Meer foto’s hier

Groepsfoto
Tot slot ging een groot gezelschap gezamenlijk op de foto, waarbij, van links naar rechts, Oana de Visser en Paulette Verbist, beiden van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk, Maaike Slingerland van de Bewonersvereniging Lusthofkwartier, Floor Brouwer van BONT en Marco de Jong van BIZ-Lusthofstraat. Op verzoek van de Sterfotograaf gingen drie BONT-dames ook nog even op een rijtje staan. Van links naar rechts Vifa van der Giesen, Debby Verhagen en Floor Brouwer.

Meer foto’s hier

Een mooie samenwerking tussen (gemeente)bestuur, bewoners, winkeliers en BONT!