Rotterdam – Op maandag 1 oktober 2018 opent Kære Kids haar deuren in Kralingen aan de Oostzeedijk 104E. Ondernemer Kirsten Tammel volgt haar droom en start het kinderdagverblijf dat precies biedt wat zij altijd als de ‘ideale’ opvang had gezien voor haar twee zonen.

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang, zowel als pedagogisch medewerkster op de groep als leidinggevende van meerdere locaties trok Kirsten Tammel de stoute schoenen aan en besloot haar langgekoesterde droom te realiseren: een natuurlijk kinderdagverblijf waarin rust, regelmaat en aandacht voor de natuur belangrijke pijlers zijn. Kirsten: ‘mijn zoons Joaquin (7 jaar) en Samuel (9 jaar) gingen gemiddeld 3 tot 4 dagen per week naar een kinderdagverblijf. Vooral bij mijn eerste zoon, die snel overprikkeld is, was veel rust en regelmaat erg goed geweest. In mijn visie staat rust, regelmaat centraal. In een natuurlijke omgeving met veel duurzame materialen.’

Kære Kids (Kære betekent ‘geliefd’ in het Deens) kiest voor kleinschaligheid en een sfeer waarin het kind zich geborgen kan voelen. Rust, ritme, zintuigontwikkeling en natuur zijn punten waar veel aandacht aan wordt geschonken. Dagelijks wordt er vers gekookt met biologische en lokale ingrediënten.

kirsten tammel kaere kids kralingen

Kirsten: ‘wij willen jonge ouders ook ondersteunen bij pedagogische vraagstukken die ouders hebben’. Niet te zwaar, maar door de aanwezigheid van een kunstzinnig gezinscoach die maandelijks aanwezig is, worden onderwerpen op een luchtige manier aan de keukentafel besproken.‘

De locatie zal opvang bieden aan maximaal 30 kinderen, waarbij er een aparte babygroep is voor de allerkleinsten. Een pedagogisch expert is betrokken bij het volgen van de ontwikkeling van alle kinderen.

 

Meer info?
www.KaereKids.nl of volg ons op Facebook!

 

 

 

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.