Esma el Atmani van Kinderdagverblijf Wereld Kids: “Onze opvang is zeer flexibel. Naast een contract voor vaste dagen bieden wij flexopvang aan. U kunt dan aan het eind van de maand de opvangdagen aan ons doorgeven voor de aankomende maand. Ideaal voor ouders met onregelmatige werktijden, Wereld Kids past zich volledig aan! Een van de vele voordelen van ons kinderdagverblijf.”

Warme maaltijd
Wereld Kids biedt dagopvang aan kinderen van 0 – 4 jaar en is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. De kinderen krijgen bij ons elke dag een warme vers bereide avondmaaltijd voorgeschoteld. Daarnaast krijgen zij op de dag o.a. fruit, een broodmaaltijd en yoghurt.

Badjes
Afgelopen vrijdag was het heerlijk warm en zonnig. Dus werden de badjes tevoorschijn gehaald. De kinderen hebben zoals u kunt zien genoten van de waterpret.

Kinderdagverblijf Wereld Kids

Tijd voor een feestje!
De afgelopen maanden is de 1e verdieping verbouwd en volledig geschikt gemaakt voor twee nieuwe opvanggroepen. Natuurlijk moet dat worden gevierd! Op vrijdag 12 juni zijn alle ouders en kindjes van WereldKids (ook de kindjes die er normaliter niet zijn op vrijdag!) van16.00 tot 19.00 uur van harte welkom bij het vrolijke openingsfeest. Doe je dansschoentjes aan en kom lachen om de clown en genieten van de muziek, het springkussen, de lekkere hapjes en drankjes en heel veel gezelligheid!

Opvang nodig?
Zoekt u opvang voor uw kind en bent u nieuwsgierig geworden naar Wereld Kids? U bent samen met uw kind a.s. vrijdag van harte welkom op ons feestje! U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een kennismaking en rondleiding.

wereldkids kinderopvang klWereld Kids
Boezemstraat 450
3034 EN Rotterdam
Tel. 010-8435460
E-mail: info@kdvwereldkids.nl
www.kdvwereldkids.nl
Geopend op werkdagen van 07.00 tot 18.30 uur

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.