De rust en de ruimte, het glasheldere water dat o.a. door Staatsbosbeheer goed onderhouden wordt, de afwisselende skyline van natuur en de Sicilië boulevard van Nesselande, die ’s avonds laat aan een Spaanse Costa doet denken, dat zijn de ingrediënten die de Zevenhuizerplas zo bijzonder maken.Ook voor zeilers.

Sinds wsv Buurman een nieuwe jachthaven heeft en Lake7 Sailing van start is gegaan bij activiteiteneiland Lake7, wordt er steeds meer gezeild op de Zevenhuizerplas. Daarnaast kun je Suppen en Surfen bij Eurofun en waterskiën en wakeboarden bij de nieuwe teleskibaan Cable7parc.

Maatschappelijk gerichte Zeil-community
Lake7 Sailing doet er samen met de stichting Community Sailing Rotterdam alles aan om een mooie, maatschappelijk gerichte Zeil-community op te bouwen. Met elkaar de kosten van mensen en materialen delen, timesharing, dat is het uitgangspunt. Zeilen zonder eigen boot.

Keuze uit een vloot met veel variatie; goed-zeilende, gebruiksvriendelijke zeilboten voor beginners en gevorderden van 6 tot 66+. Een keertje kennismaken en daarna wat langer uitproberen is makkelijk gemaakt met bijvoorbeeld een ‘City Sailing Timesharing Try-out’.

Op www.lake7sailing.nl is te zien wat er allemaal mogelijk is; op www.communitysailing.nl is informatie te vinden over de maatschappelijke insteek.

Meer informatie over de Jeugdzeilweken: lake7sailing.nl/les-jeugd

Op  facebook.com/Lake7Sailing vindt u impressies van de jeugdzeilweken.
7 Sailing, Strandweg 23 ,  2761 DM Zevenhuizen (Zuidplas)
Henk van Gent  0651-985313
info@lake7sailing.nl

(ingezonden mededeling Lake 7 Sailing)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)