Hij is nog maar 16 jaar jong en heeft een volwassen stem en voordracht, Maarten Bakker uit Pijnacker. Hij zong en speelde piano bij het Nivon (nivonrotterdam.nl), afgelopen zondag 8 januari. Hij bracht zijn eigen nummers Man without a smile en Zomaar. De tekst van Zomaar werd geschreven door zijn opa. Van Elton John zong hij Skyline Pigeon, Rocketman, One more Arrow en Your Song. Van Paul McCartney: My Valentine, Junk en A Beautiful Night. Van Muddy Waters: I am your Hoochie Cooche Man. Van Ramses Shaffy: Laat me. Van Sting: Fragile. Van Jacques Brel: Laat me niet alleen.

Of Maarten van zingen en spelen zijn beroep wil maken? Hij weet het nog niet. Het hangt ervan af of hij daar voldoende succes mee heeft. Anders zijn er nog de electronica en de ICT. Daar heeft hij veel belangstelling voor.

Foto’s in hoge resolutie hier

 

En  de hond die gedurende zijn optreden niet blaft of andere geluiden maakt? Dat is Origo (Zweeds voor ‘oorsprong’) zijn hulphond. Vanwege Maartens PTSS. Wilt u Maarten Bakker en Origo boeken? Kijk op: www.maartenbakker.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.