CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Het nieuwe eetcafé-restaurant Dimphi’s gelegen aan de voet van de Rivium Boulevard stond bekend als restaurant gericht op de zakelijke markt in het Rivium.

De nieuwe eigenaars hopen deze doelgroep weer te mogen ontvangen, met name tijdens de lunch. Maar ze hebben het concept ook zo aangepast dat tijdens het diner veel gasten uit de woonomgeving van bijvoorbeeld Fascinatio en ’s Gravenland kunnen aanschuiven. Met deze insteek is er een gevarieerde lunchkaart van soepje tot mosselen op toast en een duidelijke dinerkaart gemaakt. De nieuwe eigenaars hebben al ervaring met deze kaart die ze toepassen in de succesvolle vestiging in Numansdorp. Dimphi’s heeft een heerlijk terras en gasten kunnen er gratis parkeren op de eigen parkeerplaats. Tevens is er een open WiFi-netwerk voor gasten. Grotere groepen zijn van harte welkom op bijvoorbeeld de entresol voorzien van twee open haarden voor een warme sfeer.

Dimphi’s is iedere werkdag geopend vanaf 11.00 uur en in het weekend vanaf 16.00 uur. Alleen op maandagavond is Dimphi’s gesloten. Al met al hoopt Dimphi’s de plek te zijn aan de voet van het Rivium, waar wonend en werkend Capelle aan den IJssel en omstreken de hele dag kan genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.

Dimphi’s heeft voor elk wat wils:
een specialiteitenkaart met onder andere lamskoteletten en kalfslever,
onbeperkte dagmenu’s
op dinsdag – kipsaté € 12,95,
woensdag – sliptong € 15,75,
donderdag – spareribs € 15,75 en
vrijdag – biefstuk € 15,75,
maar ook een uitgebreide menukaart met hoofdgerechten vanaf € 10,50.

dimphis-logo

Rivium Boulevard 188
2909 LK Capelle a/d IJssel
telefoonnummer: 010-4470872
www.dimphis.nl.

 

dimphis