Op zondag 15 mei geen Open Podium en Pinksterconcert in het Nivon-gebouw in de Dirk Smitsstraat in Crooswijk, zoals aanvankelijk aangekondigd, maar in de eigen vestiging aan de Talmastraat in Blijdorp. De belangstelling was groot, zoals op de foto’s is te zien. Sterfotograaf Winish Chedi fietste naar Blijdorp. Zangleerlingen van Zangschool Suoni (www.ZangschoolSuoni.nl) lieten zich ook horen.

Open Dag Gitaaracademie
Open Dag Gitaaracademie op zaterdag 18 juni 2016, 10:30-13:30, in de Talmastraat 90-b.

Altijd al willen gitaarspelen of speel je maar wil je je spel verbeteren? Kom langs op de Open Dag voor een proefles en kennismaking met deze leuke school, speciaal voor gitaristen. De lessen worden gegeven door topgitaristen/docenten. Op deze dag kun je je gelijk opgeven voor gitaarles zodat je zeker kunt zijn van een plaats in het nieuwe seizoen. Wees welkom!

Gitaaracademie ook in Kralingen-Crooswijk
De Gitaaracademie heeft een dependance in Kralingen, aan de Weteringstraat 275. Er wordt les gegeven in alle stijlen gitaarmuziek met 4 verschillende docenten. Op dinsdag geeft de alleskunner Paulo hier les, op woensdag Blueskanjer Sjors, op donderdag specialist Hans en op zaterdag flamenco en klassiek topper Mischa. De lestijden variëren maar over het algemeen wordt gestart na schooltijd tot 22:00 in de avond. Meer foto’s hier

Open Podium en Pinksterconcert Gitaaracademie

Gitaaracademie
Telefoon: 0610-406592 (ma-di-do 10:00-14:00)
Talmastraat 90-b, 3038 SV Rotterdam (Blijdorp)
Weteringstraat 275, 3061 PN Rotterdam (Kralingen)
info@degitaaracademie.nl
www.degitaaracademie.nl