Op dinsdag 6 januari heeft De Magistraat aan de Henegouwerlaan 70-82, de Rotterdamse locatie van woonzorgorganisatie Domus Magnus, opnieuw het Gouden PREZO keurmerk behaald.

PREZO is een prestatiegericht kwaliteitssysteem dat stuurt op verantwoorde zorg. Het gouden keurmerk is het hoogste keurmerk dat behaald kan worden in de zorg. Bijzonder aan het keurmerk is dat de klanttevredenheid leidend is. Klanten moeten meer dan gemiddeld tevreden zijn (ten opzichte van een landelijke benchmark) om het keurmerk te kunnen halen.

Directeur Erwin Miedema: “Prezo haal je niet zo maar. Het wordt enkel uitgereikt aan organisaties die hard werken aan goede zorg en dienstverlening en daarnaast continu op zoek zijn naar mogelijke verbeteringen. Ik ben dan ook ontzettend trots op onze medewerkers dat zij onze bewoners dag in dag uit de gewenste zorg naar volle tevredenheid bieden”.

Domus Magnus
Domus Magnus is een woonzorgorganisatie met zes unieke monumentale locaties in Nederland. Ouderen wonen in hun eigen appartement inclusief zorg, service en dienstverlening. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Tevens zijn enkele appartementen geschikt als zorghotel. Zie ook: www.domusmagnus.com