Na een succesvolle eerste editie wordt de Oude Haven op zondag 24 augustus 2014 weer omgetoverd tot de meest sfeervolle plek van Rotterdam. Op 4 podia aan de kades en op het water vinden optredens plaats van o.a. Jett Rebel (winnaar Edison, Serious Talent 3FM Award) & Eveline Vroonland.

Nieuw en gevestigd talent met een eigen geluid zorgen voor een unieke festivalsfeer. De Oude Haven wordt vanaf 15.00 uur omgetoverd tot een groots festivalterrein waar jong en oud genieten van verschillende optredens, good food en zomerse acts. Naast de vele optredens vinden de gehele dag activiteiten plaats in de historische en architectonische omgeving van dit unieke stukje Maasstad.

Waterconcert, art & vintage!
Waterconcert, art & vintage! Een ontspannen middag en avond voor jong en oud. Stap op een bootje voor een intiem waterconcert en slenter langs de kraampjes op de kade met kunst, hebbedingetjes en vintage spullen. Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken op deze idyllische plek tussen de wolkenkrabbers. Op de Koninginnewerf kunnen de kids onder andere luisteren naar een verhalenverteller, muzikant óf zich laten schminken.

3FM Serious Talent Award
De rode draad van het ‘Oude Haven Zomerfestival’ is muziek. Om 15.00 uur gaat de eerste band spelen op één van de vier podia. De gehele dag vinden optredens plaats van gevestigde en opkomende namen. Zo bestaat de programmering uit oa. Jett Rebel & Eveline Vroonland. Rebel won in 2014 de 3FM Serious Talent Award, schreef onder andere de titelsong voor de blockbuster film ‘The Amazing Spider-Man 2’en had een geslaagd optreden op Lowlands 2014!

Zondag 24 augustus met optredens van o.a. Jett Rebel en Eveline Vroonland

Zondag 24 augustus met optredens van o.a. Jett Rebel en Eveline Vroonland

Oude Haven Rotterdam
De Oude Haven Rotterdam kent een lange historie. Het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging maken de Oude Haven het uitgaansgebied bij uitstek. Het Oude Haven Zomerfestival is ontstaan alseen gezamenlijk initiatief van de ondernemersvereniging Oude Haven, het Havenmuseum en buurtbewoners Woordvoerster van de ondernemersvereniging, Ellen Wynia: ‘De unieke samenwerking tussen alle betrokken partijen heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar de tweede editie van het Oude Haven Zomerfestival kunnen neerzetten: een fantastisch evenement dat de komende jaren flink kan doorgroeien. Niet alleen door deprogrammering maar ook omdat de Oude Haven een prachtig stuk Rotterdam is met veel potentie!

Spetterende optredens van o.a Jett Rebel, Eveline Vroonland en Kirsten Vennix

Spetterende optredens van o.a Jett Rebel, Eveline Vroonland en Kirsten Vennix

Het Oude Haven Zomerfestival wordt georganiseerd door XPLO music en is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl

Zie ook FaceBook

Oude Haven Zomerfestival 2014 – Zondag 24 augustus 2014 – De Oude Haven, Rotterdam – Vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur – Gratis entree – Line up: Jett Rebel, Eveline Vroonland, Rilan & the Bombardiers, Jack & the Weatherman, The High and the Lonesome, Luka, Madelief Licht, Kirsten Vennix – Website: www.oudehavenzomerfestival.nl