Kralingse Ria Spijker gaat door met haar actie tegen de verlenging van het betaald parkeren. Zie: desteronline.nl/op-bezoek-gaan-in-rotterdam-onbetaalbaar. Bezoeken per auto kunnen onbetaalbaar worden. Daartegen komt Ria vooral in het geweer. Ze gaat naar het stadhuis en kondigt dat aan in onderstaand bericht. Een (klein) deel daarvan is hier te zien:

ROTTERDAM VAN LEEFBAAR NAAR ONLEEFBAAR?

Overal in de stad heeft de gemeente Rotterdam de wijzigingen in het parkeerbeleid stap voor stap uitgerold. Nu zijn Kralingen-Crooswijk en De Esch aan de beurt. Wij willen dat de gemeente haar plannen herziet. Op 15 november om 17.00 uur wordt hiertoe de petitie namens 4.250 ondertekenaars (ondertussen zijn het er nu 4.350) aangeboden aan de Commissie Mobiliteit, Haven, Economie en Klimaat van de Gemeente Rotterdam (de vergadering vindt plaats in de Suze Groenewegzaal). De petitie is zowel door mensen online ondertekend als op straat. (tekst: Ria Spijker)

De biljarters van Biljartsociëteit Kralingen zijn ook in actie gekomen tegen het betaald parkeren beleid. Zie: desteronline.nl/parkeren-te-duur-voor-biljarters

Video: OpenRotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.