Samen in Kralingen-Crooswijk

aug 14, 19 Samen in Kralingen-Crooswijk

Bent u toe aan wat meer gezelligheid? Wilt u graag nieuwe mensen ontmoeten? Of gewoon gezellig een bakkie doen met de buurt? Kom dan naar een van de Huizen van de Wijk. Hier organiseert DOCK samen met bewoners allerlei activiteiten. Voor en door bewoners.

Zo is er elke doordeweekse ochtend vanaf 09.00 uur een koffie-uurtje in De Nieuwe Branding (Isaäc Hubertstraat 153). En op donderdagmiddag (13.00 – 15.00 uur) en vrijdagochtend (09.00 tot 10.30 uur) kunt u voor een bakkie terecht in Huis van de Wijk Berkelplein (Ommoordsestraat 12).

Schuift u liever avonds aan?
In De Nieuwe Branding kunt u op wekelijks aanschuiven bij het ‘Eten met de wijk’. Vrijwilliger Joke: ‘Elke donderdag komen hier zo’n veertig bewoners eten. We zien veel vaste gezichten. Voor vier euro krijgen bewoners een uitgebreide maaltijd en een bak koffie. Iedereen is welkom, dus kom gewoon gezellig een keertje kijken!’

Bekijk voor het actuele activiteitenaanbod in alle Huizen van de wijk op www.agendakralingencrooswijk.nl.

www.dock.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *