Op donderdag 25 april komt Teun de Nooijer naar Hockeyvereniging Victoria in Rotterdam om een clinic geven aan de jeugdleden. Geïnteresseerden kunnen komen kijken.

‘s Avonds is hij te gast bij de Businessclub van HV Victoria. Mensen met een zakelijke achtergrond die interesse hebben in een lidmaatschap bij de businessclub kunnen op deze avond vrijblijvend kennis komen maken.

De komst van Teun de Nooijer is mogelijk gemaakt door de Businessclub. De Businessclub vindt het belangrijk om de clubleden en de jeugdspelers te inspireren door het beste wat hockey kan bieden. Jeugdleden krijgen daarom een persoonlijke training van deze top-hockeyer en tijdens de businessclubavond vertelt hij over zijn succes, hoe je dat bereikt en vasthoudt, en geeft hij inzicht in hoe je je eigen succesfactoren kunt inzetten.

Deze bijzondere dag start om 16.00 uur. Dan leert hij de jeugd van Victoria tijdens een clinic een paar kneepjes van zijn welbekende hockeytechniek. De clinic wordt om 16.00 uur en 16.30 uur gegeven aan spelers uit de A-,B-,C- ,D- en E-teams op Veld 1. Vervolgens kunnen jeugdspelers vanaf 17:00 uur in het clubhuis vragen stellen aan Teun de Nooijer.

Om 18.00 uur neemt hij ondernemend Victoria mee in zijn zienswijze op het zakendoen en vertelt hij over de visie van zijn bedrijf, de Teun de Nooijer Academy. Het beloven boeiende ontmoetingen te worden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de clinic en de bijeenkomst van de businessclub, neem dan contact op met: sponsoring@hvvictoria.nl

Hockeyvereniging Victoria, Kralingseweg 226, 3062 CG Rotterdam, www.hvvictoria.nl

(ingezonden mededeling Hockeyvereniging Victoria)