‘Woudestein’ is aanstaande donderdag de halte waar je moet zijn als Rotterdamse voetballiefhebber. Om 19.30 uur is de aftrap van de tweede editie van de RET Derby tussen Excelsior en Sparta Rotterdam. De opbrengst van deze wedstrijd wordt verdeeld onder de jeugdopleidingen van beide clubs.

Omdat er geen competitievoetbal is komend weekend, spelen Excelsior en Sparta Rotterdam donderdag voor het tweede achtereenvolgende jaar vriendschappelijk tegen elkaar in Stadion Woudestein. De RET is voor de tweede keer sponsor van deze ontmoeting, waarvan de opbrengst dus wordt verdeeld onder de jeugdopleidingen van Excelsior en Sparta Rotterdam. Met een bezoek aan deze altijd spectaculaire stadsderby steunen de bezoekers dus direct de opleiding van jong voetbaltalent.

Tickets
Seizoenkaarten zijn niet geldig voor deze wedstrijd. Kaarten voor de Robin van Persie tribune, Rob Albers tribune en het Bezoekersvak kosten slechts 5 euro. Tickets zijn te koop via www.excelsiortickets.nl en via de administratie van Excelsior. Donderdag zijn vanaf een uur voor de aftrap bovendien de stadionkassa’s geopend. Er is vrije verkoop, dus een clubcard is niet nodig. Supporters van Sparta Rotterdam kunnen op www.spartakaartje.nl terecht voor kaarten voor het Bezoekersvak.

Business-seats
Voor deze RET Derby is het tevens mogelijk om business-seats te bestellen, waarbij u de keuze heeft uit twee arrangementen:

  • Ticket business seat inclusief buffet voorafgaand aan de wedstrijd in de Wijnbar van de Nsecure Lounge (exclusief drankjes). Deze tickets kosten 30 euro.
  • Losse ticket business seat. Deze kosten 17,50 euro.

Indien u business-tickets wilt bestellen voor de RET Derby tussen Excelsior en Sparta Rotterdam, kunt u deze aanvragen via ticketing@sbvexcelsior.nl. U ontvangt dan van ons een bevestiging van uw aanvraag.

Tegen Willem II pakte Excelsior jongsleden zaterdag voor de vierde achtereenvolgende keer punten in een uitwedstrijd. Daryl van Mieghem maakte de winnende treffer. Foto: Jan den Breejen

Tegen Willem II pakte Excelsior jongsleden zaterdag voor de vierde achtereenvolgende keer punten in een uitwedstrijd. Daryl van Mieghem maakte de winnende treffer. Foto: Jan den Breejen

Willem II
Excelsior, dat afgelopen weekend met 2-3 won van Willem II, speelt op zondag 22 november opnieuw een uitwedstrijd. Dan gaan de Kralingers naar Almelo voor het treffen met Heracles. De week erna komt Feyenoord op zaterdagavond naar Kralingen voor de enige stadsderby in de Eredivisie. De aftrap van dat duel is om 19.45 uur. De wedstrijd is inmiddels uitverkocht. Tickets voor de thuiswedstrijden daarna, tegen FC Twente en SC Cambuur, zijn te koop via www.excelsiortickets.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)