Vrijdag 8 september vierde Karien van Baal dat haar winkel aan de Lusthofstraat weer open kon, na het fundamentsherstel en de herinrichting. In augustus vorig jaar had ze een ‘noodwinkel’ moeten betrekken. Velen kwamen nartuurlijk langs, zoals Henny en Martine, de ‘oude garde’ verkoopsters. Samen met Karien (midden) gingen ze op de foto. Ook de ‘nieuwe garde’ vekoopsters, van links naar rechts Evelina, Maria en Edith poseerden samen de de blije Karien. Carmen, vriendin van Edith, ging er ook gezellig bij staan.

Assortiment
Bij van Baal lingerie vindt u een zeer uitgebreide collectie Bh’s van maat 65 tot en met 105 in de cupmaten A tot en met J met bijpassende lingerie en een uitgebreide keuze panties. Ook op het gebied van nachtmode is er voldoende keus voor alle dames. In het voorjaar en de zomermaanden wordt het assortiment uitgebreid met bad & strandmode zoals bijpassende pareo’s, rokken en jurken. Voor de koude wintermaanden natuurlijk thermo ondergoed, wollen onderblouses en flanellen pyama’s.

Van Baal – Lingerie, Lusthofstraat 66 (hoek Aegidiusstraat), 3061 WG Rotterdam, tel. 010-4122593; www.vanbaallingerie.nl en Facebook


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.