Rotterdam – Een 38-jarige Rotterdammer is aangehouden nadat hij bij een verkeersruzie een vuurwapen had laten zien aan een andere automobilist. Later werden in een woning nog diverse andere wapens gevonden.

Om ongeveer 18.00 uur, maandagavond, kreeg de politie meldkamer de melding dat een man op de A20, ter hoogte van de afslag Prins Alexanderpolder, een vuurwapen had getoond nadat er ruzie was geweest over een verkeerssituatie. De agenten die een onderzoek instelden kregen het signalement van de verdachte en een kenteken van de auto waarin deze man reed. Via deze gegevens werd bekend dat de man een bekende is van de politie en zodoende hadden de agenten een indicatie waar zij het best naar hem konden zoeken.

De politiemensen reden daarom onder andere naar een woning aan de Struikheide. Daar kwam korte tijd later een man naar buiten lopen die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij werd door agenten ter plekke aangehouden als verdachte van het in bezit hebben van een vuurwapen. Bij hem werd op dat moment echter geen vuurwapen aangetroffen.

In de woning verbleef een aantal andere personen, een vrouw van 39 jaar, een man van 21 jaar, een jongen van 16 jaar en een kind van 7.

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in in de woning en in de tuin. Bij deze zoeking werden diverse wapens, handgranaten en munitie gevonden. De wapens zijn in beslag genomen en drie van de vier personen uit de woning werden aangehouden. Het 7-jarig kind is elders ondergebracht.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]