Ik praat veel over relaties. Met uiteenlopende mensen en groepen. En steeds zie ik voorbijkomen dat men de plank misslaat. Die relatie houdt geen stand. Er zijn tal van redenen waarom een relatie niet werkt of waar de schoen knelt. Een concreet verhaal gaat je doen merken dat, als je niet met je hart bij die relatie zit,  uiteindelijk een van jullie de knoop gaat doorhakken. Iemand had een man leren kennen via een datingapp (dat is nieuwe manier om contact te leggen).

Toen ze zijn profiel info las, leek hij een uitgelezen kandidaat om serieus te matchen. Het klikte ook tussen die twee. Dingen als vrijstaand huis, zwembad trokken vooral haar aandacht. Ze had het veel vaker over ‘zijn spullen’ dan over hem. Zonder dat ze dat door had. Ze vertelde over hoe hij zich kleedde als een boer…, dus gewoon zijn klompen aandoet. Dat de seks niet was wat ze had gehoopt (je weet dat 80 % van de mannen geen erectie of af en toe een heeft). Daarbij bleek dat tijdens het moment waarbij hij naar binnen moest, zijn banaan weigerde. Hij probeerde koste wat kost haar te behagen maar het lukte niet.

Dit is een van de meest verschrikkelijke momenten die een man kan overkomen. De grap is dat NA de avond geen van beide partijen sprak over die miskleun op dat moment. Ze heeft ook een uitgesproken mening maar kon kon zich er niet toe zetten om het gesprek te starten. Het bleef toch een heet hangijzer tussen die twee. Nu kan ze zich voor haar kop slaan. Hij maakte het uit met een koude app. Dat vind ik heel onpersoonlijk als je een relatie zo uitmaakt. Hij appte dus dat hij stopte. Hij hoopte dat iemand anders haar gelukkig zou kunnen maken. Hij trok de stekker eruit.

Ik was woedend toen ik hoorde dat hij het zo koud uitmaakte. Wat ik denk is, dat beide partijen het niet zouden redden. Want zij bleef vanwege die financiële middelen. Uiteindelijk lig je ‘s avonds niet in bed met zijn zwembad  of zijn grote huis. Blijkbaar voelde hij dat ook, dat er geen echte liefde in het spel was. Ze appte nog naar hem dat hij beter hulp kan gaan zoeken voor zijn erectieprobleem. Hij appte terug dat hij geen problemen heeft. Ontkenning van zijn kant dus. Maar waar ik naartoe wil is, dat ze bleef voor zijn materie. Dat je toch door die mand valt. Hij voelde blijkbaar dat ze toch niet helemaal warmliep voor hem.

Daarom is het van belang om op zoek te gaan naar iemand die jou ECHT gelukkig maakt. Zijn spullen moet je wegdenken … Is het dan NOG liefde die je voelt? Dan kun je matchen …

Lita Gunther


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.