Na een overlijden breekt er voor nabestaanden vaak een moeilijke tijd aan. In een periode met veel verdriet moet er van alles worden geregeld. De uitvaart, maar ook allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve zaken. En tegenwoordig moeten ook steeds meer digitale zaken worden afgewikkeld. Weet u welke digitale sporen u allemaal achterlaat?

Digitale sporen
In de huidige tijd laten wij allemaal onze digitale sporen achter. Dit zorgt bij overlijden voor nieuwe vragen. Welke rechten hebben nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene? En hoe zit het met uw privacy als u er zelf niet meer bent?

Digitale erfenis
Om u meer inzicht te geven in de digitale erfenis, organiseren Tim Koelink en Gea Zwanenburg, uitvaartverzorgers bij Goetzee DELA, een informatiebijeenkomst. Tijdens deze avond is ook

Tim Koelink en Gea Zwanenburg, uitvaartverzorgers bij Goetzee DELA

forensisch digitaal specialist Sander van der Meer aanwezig. Hij vertelt u over onder andere de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. Ook gaat hij in op de wet- en regelgeving,

verrassende (on)mogelijkheden, valkuilen en ervaringen van nabestaanden. Een levendige informatiebijeenkomst waarbij emotie en humor elkaar afwisselen. Met voorbeelden en praktische tips om u nu al aan het denken te zetten.

Informatiebijeenkomst
Graag nodigen Tim en Gea u uit voor deze informatiebijeenkomst. U bent van harte welkom, ook zonder DELA-verzekering. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Datum: woensdag 19 februari van 19.30 tot 21.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur Locatie: Goetzee DELA, Boezemsingel 35, Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Halte tramlijn 7 vanuit Woudestein en Willemsplein bevindt zich op 80 meter afstand van het pand.

Aanmelden Meldt u zich aan via www.dela.nl/digitalenazorgrotterdam. Voor meer informatie over de bijeenkomst, of om telefonisch aan te melden, kunt u contact opnemen met Marie-Louise van der Weiden via 06 53 54 55 14. De uiterste aanmelddatum is zaterdag 15 februari.

Al ruim tachtig jaar helpt coöperatie DELA een afscheid altijd persoonlijk en bijzonder te maken. In heel Nederland staan onze teams van uitvaartverzorgers voor u klaar. Voor leden en ieder ander. Want bij DELA geloven we dat we er zijn voor elkaar.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.