Vannacht tussen 01.00 en 04.00 uur is een woning aan de Nieuwehaven meerdere keren beschoten. De bewoners en omwonenden dachten dat het om vuurwerk ging en bleven gelukkig ongedeerd. ’s Ochtends werden meerdere kogelinslagen en –hulzen ontdekt. De politie zoekt getuigen en beelden.

Er werden uiteindelijk meerdere kogelhulzen gevonden en veiliggesteld. De politie is een onderzoek gestart en de Forensische Opsporing heeft sporen veilig gesteld. Verschillende kogels zijn door de ruiten gegaan. Er zijn inslagen binnenin de woning aangetroffen.  Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk daarbij ook aan dashcam beelden of videodeurbelbeelden) die kunnen helpen in het onderzoek? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Wees een held, voorkom geweld
Daders van schietpartijen schuwen het gebruik van geweld niet. Daders van schietpartijen kunnen opnieuw toeslaan. Voorkom slachtoffers en help de straten veilig te houden, help ons dedaders van schietpartijen aan te houden door informatie en beelden te delen als u deze heeft. Melden kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of op politie.nl.

Meer informatie: politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.