De krant van vandaag gelezen, na op radio 1 al veel nieuws te hebben gehoord in mijn bed. Ik luister veel meer naar de radio dan dat ik tv kijk. Er waren weer veel berichten over het corona virus. Wat mij opviel was dat bij mijn generatie, de tachtigers en negentigers, de meeste overleden mensen zijn door het corona virus.

Maar ik denk maar zo, de oorlog 1940-1945 heb ik ook overleefd, dus ik ga er nu ook voor en hou mij aan de regels.

Zoals vanmiddag, toen ik met mijn auto naar mijn vriendin Annita ging. Zij woont in Bleiswijk en wij hadden afgesproken voor haar huisdeur, ik in mijn auto, raam open en zij bleef in haar voortuin staan. Wij konden toen gezellig bijkletsen. Van Bleiswijk naar de Noordersingel in Berkel waar mijn kleindochter Linda met haar gezin woont. In haar tuin had zij een rood wit lint gespannen met stoelen erachter, zodat mensen veilig konden zitten, op gepaste afstand. Fijn, om mijn achterkleinkinderen weer te zien en ik heb met Linda in de fijne tuin veel bijgepraat. Nu ben ik weer thuis.  Morgen weer met mijn puzzel verder en het boek lezen van Geert Mak.

Greet Wijs


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.