In mijn vorige column had ik het over vrouwen die op latere leeftijd zwanger worden. Daarnaast zie je vaak de gekste dingen om je heen gebeuren. Vrouwen willen soms zo obsessief zwanger worden dat ze in staat zijn buiten de deur een andere vent te zoeken. Op dit moment is een hot item dat Qmusicdj Mattie een enorme kater heeft te verwerken. Hij vertelde destijds enthousiast op de radio dat zijn vriendin zwanger was van een tweeling. De blijdschap spetterde er vanaf. Temeer omdat hij wist dat ze moeilijk zwanger kon worden. Zij overwogen hormoonbehandelingen. Uiteindelijk was zij zwanger van een tweeling.

Het stel verkeerde in enorme euforie. Totdat bij de bevalling bleek dat Mattie niet de biologische vader van de kinderen is. En dus dat zijn vrouw is vreemdgegaan. Sinds deze soap word er druk gespeculeerd, waarom en wie, enz. De bladen en kranten staan er vol van. Iedereen geeft zijn mening. Hoe dit stel over deze hobbel heen komt, horen wij nog. Mattie wil niet verder met haar. Ik snap hem volkomen. Het zal altijd een vraag blijven wat zijn vriendin bezield heeft om op deze manier zwanger te worden, middels bedrog.

Één ding is zeker. Wij lopen allemaal rond met een geheim. Ik ken een stel dat weigert hun jongste zoon te vertellen dat de man die hij in huis ziet niet zijn echte vader is. Die zoon worstelt ergens mee. Ik denkt dat hij het onbewust aanvoelt dat hij een buitenbeentje is. Ik overweeg om dit kind het grote geheim te vertellen. Maar er zijn zoveel belangen die spelen. Dat maakt het moeilijk om eerlijk te zijn naar hem. Ik vrees dat als hij er ooit achter komt, hij ons zal aankijken met de vraag: wisten jullie dit al langere tijd? Wat is wijsheid? Ik weet het wel, vertellen, maar daar ben ik te schijterig voor.

Lita Gunther

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)