The Woman Next Door (she got her own style). Ik zit op: Facebook – Instagram – TikTok – YouTube. Toets de naam van mijn pagina in: The Woman Next Door (She got her own style). Dan klik je op: VOLGEN.

Mijn pagina ben ik begonnen omdat ik iets wil toevoegen. Ik ben een verbinder. Ik verbind mensen met elkaar. Dat doe ik middels feesten voor alleenstaanden waarbij ik ze de gelegenheid bied om elkaar op een informele manier te ontmoeten. Ik organiseer ladies night avonden. Dat is empowerment voor vrouwen. De ontdekkingsreis die ik heb afgelegd vertel ik in korte verhalen. Ik heb in een van de filmpjes gezegd dat men het niet altijd eens hoeft te zijn met wat ik zeg. Neem mee wat voor jou van belang is en gooi de rest weg. Als we naar het nieuws kijken is ook niet alles interessant.

Ik plaats vaak filmpjes over allerlei onderwerpen, zoals met name de liefde, relaties. En soms iets luchtigs, zodat mijn pagina niet saai wordt. Want het leven bestaat niet alleen uit serieuze dingen, als bijvoorbeeld de rekeningen betalen. Dat moet, dat is zelfs essentieel maar daarnaast moeten wij proberen om te genieten van het leven. En dat doe ik op mijn pagina door iets leuks te plaatsen, bijvoorbeeld dat ik op een feest was en dan kun je zien hoe ik aan het genieten ben met de mensen om mij heen.

Ik merk wel, omdat ik in mijn filmpjes open en eerlijk ben, dat mensen mij steeds meer weten te bereiken. Ze sturen een privébericht om aan te geven dat ze mijn eerlijkheid en openheid kunnen waarderen. Ik krijg soms hele levensverhalen te horen. Zodanig, dat ik er soms iets mee doe door die door te vertellen maar zó dat de mensen niet te traceren zijn en hun privacy niet geschaad wordt. Onlangs belde een vrouw huilend dat ze het even niet meer wist. Ze vroeg zich af: wat wil een man nou. Zoek niet altijd de schuld bij jezelf. Soms drijven we elkaar tot waanzin.

Dat doen wij door elkaar te kwetsen. Bijvoorbeeld door de binnenvrouw links te laten liggen en iets met een andere vrouw te starten. Wat men niet uit het oog moet verliezen is, dat nieuwe bezems schoon vegen. Die buitenvrouw is nieuw en dus nog interessant. Maar ook zij is straks een oud exemplaar. Je kunt niet blijven rennen. Vluchtgedrag. Ik ben meer van het praten. Praat en zeg wat je op je hart hebt, dan kunnen we het erover hebben, om de meeste ruis weg te nemen. In plaats van weglopen van het probleem en vluchtgedrag vertonen door een andere vrouw te gaan versieren. Blijf bij de les. Ga mij VOLGEN … Dat zou ik ontzettend waarderen. Lobi.

The Woman Next Door (She got her own style)

Lita Gunther


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.