In Rotterdam-Kralingen is zaterdagavond rond 19:30 uur een gewonde man aangetroffen door een toevallig passerende ambulance. De man had ernstige steekwonden en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De gewonde werd gevonden op de Haltewachter, een straat op een bedrijventerrein tussen de Kralingse Plas en de A20. Het is voor de politie nog een raadsel wat zich daar heeft afgespeeld.

Agenten doen in de regen sporenonderzoek bij een geparkeerde auto op de plek waar de man werd gevonden.

Update Politie

Agenten hebben twee jongens van 16 en 17 jaar uit Rotterdam aangehouden na een steekincident op de Haltewachter in Rotterdam. Hier raakte een 21 jarige Rotterdammer bij gewond.

Rond 20.00 uur troffen ambulancemedewerkers de 21-jarige man gewond aan op de Haltewachter. Hij was kort daarvoor in een auto gestoken en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten namen de auto in beslag en stelden sporen veilig.

Al snel kwam in het onderzoek twee verdachten in beeld. Agenten hielden een 17-jarige verdachte nog dezelfde avond aan in zijn woning in Rotterdam. De 16-jarige verdachte meldde zich vannacht bij het politiebureau Slotlaan. Ook hij is aangehouden.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.