Feest voor de Fagot | Mozart na de Maaltijd

Mor Biron is fagottist bij een van ’s werelds bekendste orkesten, de Berliner Philharmoniker. Samen met ons orkest onder leiding van zijn vader, Avner Biron, brengt hij een afwisselend programma.

Een fagotconcert van Rossini?! Jazeker, de illustere Italiaan schreef niet alleen succesvolle opera’s, maar ook vele andere werken. Hij bestempelde zijn fagotconcert grappig genoeg als ‘experimenteel’, maar het is wat je van Rossini verwacht: uiterst aangename muziek. Fagottist Mor Biron soleert verder in Rotterdam Concerto III van Vanessa Lann, een componiste die graag op ontdekkingsreis gaat.

Programma

Mor Biron

‘Feest voor de Fagot’

Avner Biron dirigent
Mor Biron fagottist van het Berliner Philharmoniker

Rossini: Fagotconcert ‘Concerto da esperimento’
Lann: Rotterdam Concerto nr.3 ‘Double | Reed’ voor fagot en orkest
Mozart: Symfonie nr.33 KV319

Zaterdag 11 februari 2017 19:30 uur
Rotterdam | de Doelen | Jurriaanse Zaal

Dit concert is onderdeel van serie “Mozart na de Maaltijd” dat Sinfonia Rotterdam i.s.m. de Doelen organiseert. Eerstvolgende concert in deze serie: Zaterdag 11 maart 2017 – Händels Water Music en Henk Neven (bariton) en Marjolein Niels (sopraan)

Avner Biron

Sinfonia Rotterdam biedt een complete avond uit: een energiek en sprankelend concert zonder pauze en na afloop een goed glas wijn samen met de musici, dirigent en solist. Enkele musici uit het orkest zorgen voor live salonmuziek op de achtergrond.

Bestellen: Kaarten vanaf € 28
www.sinfoniarotterdam.nl
res@sinfoniarotterdam.nl
06-52331307

Over Sinfonia Rotterdam
Sinfonia Rotterdam geeft energie! Beleef een dynamisch en persoonlijk concert op hoog artistiek niveau in de Nieuwe Kerk in Den Haag, het Wereldmuseum of de Doelen in Rotterdam en op vele andere locaties. Kijk voor de concertagenda op www.sinfoniarotterdam.nl Neem voor meer informatie contact op met Carola Heeremans via 06-15967998 of info@sinfoniarotterdam.nl.

 

 

 

(Ingezonden mededeling Sinfonia Rotterdam)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)