Foto: De dag van de liefde vier je aanstaande vrijdag bij Excelsior Rotterdam!

Aanstaande vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en daarom staat de thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam tegen Jong AZ die avond in het teken van de liefde. Voor singles is er een speciaal speeddatevak (op de Erasmus-tribune), zodat zij misschien wel de liefde van hun leven tegenkomen. Bezoekers die een ticket kopen kunnen die avond gratis hun man, vrouw, vriend of vriendin meenemen naar hun geliefde club.

Ben jij nog op zoek naar de liefde van je leven? Dan kun je haar of hem aanstaande vrijdag 14 februari wellicht tegenkomen bij Excelsior. Op Valentijnsdag wordt de Erasmus-tribune omgedoopt tot speeddatevak. Met de liefde voor Excelsior hebben jullie in elk geval al één overeenkomst! Bestel deze speeddatetickets via www.excelsiortickets.nl. (Erasmus-tribune). Heb jij een seizoenkaart, maar wil je toch plaatsnemen in het speeddatevak? Laat dit dan weten via ticketing@sbvexcelsior.nl en dan wordt dat geregeld.

Samen genieten
Ben je al getrouwd of heb je een vriend of vriendin? Dan wil je die op Valentijnsdag natuurlijk niet alleen thuis laten zitten. Seizoenkaarthouders kunnen daarom voor slechts 5 euro hun geliefde meenemen naar het stadion. Koop je een los ticket voor jezelf voor Excelsior – Jong AZ? Dan krijg je het tweede kaartje er gratis bij. Ook dan kun je dus gezellig samen genieten van een leuke pot voetbal. Zie je naast het duel tegen Jong AZ liever ook de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (vrijdag 21 januari)? Dan kun je de 2 voor 1 actie ook daarvoor inzetten! Beide opties zijn te bestellen via www.excelsiortickets.nl.

Romantisch diner
De avond compleet maken kan met een romantisch diner voor twee in het supportershome van Excelsior. Vanaf 17.30 uur kun je daar terecht voor een heerlijke maaltijd die wordt geserveerd door Excelsior Hospitality & Events en Smokey Flavors. Kosten: 12,50 euro (inclusief één drankje). Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Play-offs
Na de 1-4 overwinning van Excelsior tegen Helmond Sport van afgelopen vrijdag hopen de Kralingers de weg naar boven te hebben gevonden. De komende weken speelt de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen thuis tegen Jong AZ (vrijdag 14 februari) en FC Den Bosch (vrijdag 21 januari). ,,We gaan er alles aan doen om de play-offs te halen’’, zei Dijkhuizen na zijn aanstelling. Hij volgde onlangs Ricardo Moniz op. Sinds zijn komst werd er gelijkgespeeld tegen NAC Breda (2-2) en gewonnen van Helmond Sport.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.